


Hovedoppgaven i ombyggingen av Mare Nostrums nettside var å skape en plattform som kan bedre reflekterte deres posisjon som organisasjon og hjelpe andre frivillige organisasjoner til å jobbe sammen med dem.
Økning i nettstedtrafikken
Nye abonnementer
Økning i engasjementer
Hvert prosjekt vi har er fokusert på bevaring av biologisk mangfold og rasjonell utnyttelse av ressursene. Overvåking av delfiner fra Svartehavet er en av organisasjonens langsiktige aktiviteter. Vi implementerer prosjekter i denne retningen og gjennomfører aktiviteter som hjelper oss å oppdage detaljer om delfinoverflod i Svartehavet.
Det er hyggelig å hilse på deg! Vi er Mare Nostrum, den mest aktive miljøorganisasjonen på Svartehavskysten.

Den eldre websiden var innholdsrik og besto av flere tusen sider. På grunn av dårlig informasjonsarkitektur ble mange sider sjelden besøkt og var vanskelig for brukere å finne dem. Vår nye design fokuserte på å segmentere brukere og minimere antall klikker. Vi forenklet navigasjonen og la til en tidslinjefunksjonalitet som ga oss muligheten til å strukturere informasjonen både etter år og etter disiplin for å synliggjøre hva som er viktig for brukeren. Vi jobbet sammen med Mare Nostrum om en digital innholdsstrategi som gir deres sentrale målgrupper engasjerende innhold på tvers av hele nettstedet.

Nettstedets visuelle design var spesielt viktig – det måtte appellere til et ungt publikum og samt være fleksibelt nok til å imøtekomme Mare Nostrums mange kampanjer. For denne målgruppen er mobilversjon veldig viktig, derfor ble en mobil-første tilnærming tatt til de viktigste interaksjonene og malene. Nettstedet ble testet grundig med ekte brukere for å sikre at disse målene ble nådd og at de ønskede resultatene ble oppnådd så enkelt som mulig.

NorDig ble engasjert av den frivillige organisasjonen Mare Nostrum for å lage deres nye Drupal-nettsted i 2017, dette er fortsettelsen av et pågående forhold som startet med nettsiden og fortsatte med det andre Drupal-prosjektet, CeNoBs, utviklet i 2020 med hovedformål å dele kunnskap og ressurser mellom 10 organisasjoner rundt Svartehavskysten.
Mare Nostrum tok opprinnelig kontakt med oss for å få et tilbud på utvikling av deres nye nettside. Deretter ga vi dem et tilbud, uvitende på det tidspunktet at de er en frivillig organisasjon og hva de drev med. Da de mottok tilbudet, tok de det i betraktning, men i mellomtiden undersøkte vi dem litt nærmere, og det ble til og med kjent at et av våre familiemedlemmer allerede hadde adoptert en delfin som heter Ayan for omtrent fire år siden. Etter ytterligere diskusjoner fant vi ut at prisen vi ba om ville ha gjort en stor forskjell for arbeidet de gjorde, og kunne redde livet til et svært betydelig antall delfiner og andre marine arter. På det tidspunktet bestemte vi oss for å ta på oss prosjektet kostnadsfritt, siden det var for en edel sak.