Pascal Greek and Grill
iOS & Android Mobile Apper
Best mulig brukeropplevelse

Er du lei av tradisjonelle matleveringsmetoder? Ønsker du å få kundenes favorittmåltider levert på døren med bare noen få trykk på smarttelefonen? Vårt matleveringssystem er her for å gjøre livet ditt enklere og kundens liv mer deilig!

Systemet vårt er designet med den nyeste teknologien for å tilby deg og dine kunder den beste brukeropplevelsen som mulig. Med din egen iOS- og Android-app kan brukere bestille favorittmåltidene hjemmefra, på kontoret eller andre steder. Appene er bygget med Flutter, en banebrytende teknologi som sikrer rask og responsiv ytelse på tvers av alle enheter.

FOOD WITH STYLE

For å gjøre hele prosessen sømløs har vi integrert Firebase som backend. Firebase er en skybasert plattform som tilbyr datasynkronisering i sanntid, noe som betyr at dine bestillinger og leveringsdetaljer oppdateres umiddelbart. Dette sikrer at du alltid har den nyeste informasjonen om bestillingen din, noe som gjør det enkelt å spore leveringen din i sanntid.

iOS & Android Costumer Apps
iOS & Android Drivers Apps
Real Time Admin Panel for Restaurants
Flow Delivery App

Systemet vårt inkluderer også et backend-administrasjonspanel, som lar restauranteiere administrere menyene sine, spore bestillinger og få sanntidsoppdateringer om salget. Dette gjør det enkelt for dem å holde seg på toppen av virksomheten og tilby kundene den best mulige opplevelsen.

Så enten om du er en restauranteier som leter etter en praktisk måte for kundene dine å bestille favorittmåltidene sine på, eller en kjede av restauranteiere som leter etter en kraftig plattform for å administrere lokasjonene dine, har matleveringssystemet vårt alt du trenger. Prøv det i dag og se hvor enkelt og deilig matlevering kan være!

nb_NONorwegian